OVER O’GRADY’S

THE URBAN IRISH PUB

In hartje Den Haag, op slechts 800 meter van het Centraal Station, vind je O’Grady’s. Een bron van gezelligheid voor iedereen, jong en oud. Kom hier iets drinken of eten, kijk naar de wedstrijd van je favoriete team op tv en geniet van de gesprekken met je vrienden en andere bezoekers. Het gevoel dat je hier morgen weer wilt zijn, daar gaan we voor.

Je vindt ons vlakbij de Bierkade, dus dat kan niet missen. We hebben een tramhalte recht voor de deur en er is een parkeergarage om de hoek. Of je nu komt winkelen in Den Haag, door Chinatown wilt lopen of terugkomt van het strand: O’Grady’s is je volgende stop.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Er was eens…

De start van O’Grady’s is geen oud Iers volksverhaal, maar gewoon een Nederlands ondernemersavontuur. In een internationaal georiënteerde stad als Den Haag zagen we mogelijkheden om onze droom werkelijkheid te laten worden. Zeker met een hotel vlak naast ons, wilden we deze kans niet voorbij laten gaan. En zo begon in 2020 het verhaal van O’Grady’s!

O’Grady’s staat voor:

  • Gezelligheid voor iedereen.

  • Goed eten en drinken

  • Perfecte bereikbaarheid in hartje centrum

MISSIE

ONZE KERNWAARDEN

Ons doel is dat O’Grady’s voor iedereen dé plek is om zich te vermaken. Zeg nu zelf: wie houdt er nu niet van een Ierse pub? We zijn er voor studenten, babyboomers, rugbyers, millennials, muzikanten en voor de hele familie. Jong en oud, iedereen is welkom bij O’Grady’s.

De andere kernwaarde die we uitdragen is dat we garant staan voor goed eten en drinken. Geen haute cuisine en geen super-exclusieve drankjes, maar gewoon goed. Voor ons zijn food & drinks geen doel, maar een middel om een leuke tijd te hebben. Dat faciliteren we graag voor je!

O’Grady’s TIPT!

PROEF NU OOK ONZE GUINNESS OP TAP!

ELKE DONDERDAG

10% STUDENTEN KORTING

FOOD SPECIAL

IRISH CHEFS WOODEN PLATE

WI-FI HOTSPOT

GRATIS WIFI

O’Grady’s is onderdeel van First City Hotel Den Haag.